Mbi batanijen Muslin janë të qëndisura me dorë lulet nga pelush pambuku.

Të gjitha batanijet janë me 4 shtresa Muslin dhe të bëra me kujdes dhe dashuri me dorë dhe me një makinë qepëse industriale profesionale.

Këto batanije për bebe janë shoqëruese të shkëlqyera për jetën e përditshme të bebes.

Meqenëse janë thithëse, ato janë të shkëlqyera, si bazë për tavolinën e zhveshjes, mbrojtëse dysheku, për në lëvizje, për mbështjellje, për mbrojtje nga dielli, si leckë përqafimi, si një leckë e ngrohtë ose si një batanije për lojë dhe zvarritje.

Përmasat: 80 x 110 cm

Udhëzimet e kujdesit:
– Lahet në 30°C.
– Mos te perdoret zbardhues!

Beige Flower

Batanije 110x80cm

23,00