Material Premium i bërë nga 100% pambuk organik – Çertifikuar GOTS!

Përmasat: 80 x 90 cm

Kapele e përshtatshme për 0-6 muaj

Udhëzimet e kujdesit:
– Lahet në 30°C.
– Mos te perdoret zbardhues!

Ocean

Batanije dhe Kapele 

20,00