Set për shtratin e bebes 100% Pambuk

Dizajn i ndryshëm para dhe pas Këllëfit te Jorganit

Këllëf jastëku: 35x45cm -> 2 copë
Mbulesë jorgani: me dizajn në të dy anët 100x150cm
Çarçaf të bardhë me llastik: 60x120x15cm
Mbulesë jorgani: me dizajn në të dy anët 100x150cm

SET 4 PJESË

Këllëf Jorgani
Çarçaf me llastik
2 Këllëf jastëku

30,00

Out of stock