Ky mbajtës i ëmbël i biberonit në formën e nje ylli prej pelushi pambuku është shoqëruesi i përsosur për fëmijën tuaj.

Varësja mund të ngjitet në biberon në mënyrë që të mund të gjendet gjithmonë përsëri shpejt.

Përmasat: 12×11 cm
Produkti është i punuar me dorë dhe për këtë arsye unik!

Star Shape

Mbajtës i memes

5,00