Material Premium i bërë nga 100% pambuk organik – Çertifikuar GOTS!

E mirë për frymëmarrje dhe rehati në lëkurën e foshnjës.

Udhëzimet e kujdesit:
– Lahet në 30°C.
– Mos te perdoret zbardhues!

Transporti

Cmimi standard i dorëzimit në Kosovë është 2 euro.

Metoda e pagesës për porositë online janë:
– pagesa me cash

Dërgesa bëhet përmes postës Express brenda 1-3 ditëve të punës nga porosia.

Shënim: në disa situata të jashtëzakonshme, porosia mund të merr kohë deri në 5 ditë pune.

Tarifa e dorëzimit jashtë Kosoves është 5 euro.

Për të gjitha informatat shtesë na dërgoni email në folebabyshop@gmail.com

Vespa Ride

Napë Mbështjellëse 100x100cm

12,00

Category:
You may also like…