Dimensioni: 25x25cm

Materiali: Prej Druri

Pëlhura: Pllish

Seti: 169 copë; shkronja, pikë, presje, dhe simbole.

Shkronjat mund ti vendosni dhe ti heqni nga tabela sipas deshirës.

Duke vënë shprehje të ndryshme, mund ti jepni kuptim fotografisë të bebes tuaj. Mund të përdoret edhe për fotosesione në festa dhe si dekor në ambientet e shtepisë tuaj.

 

Transporti

Cmimi standard i dorëzimit në Kosovë është 2 euro.

Metoda e pagesës për porositë online janë:
– pagesa me cash

Dërgesa bëhet përmes postës Express brenda 1-3 ditëve të punës nga porosia.

Shënim: në disa situata të jashtëzakonshme, porosia mund të merr kohë deri në 5 ditë pune.

Tarifa e dorëzimit jashtë Kosoves është 5 euro.

Për të gjitha informatat shtesë na dërgoni email në folebabyshop@gmail.com

Tabelë Druri

e Bardhë

15,00