Permban setin me 65 shkronja.

Shkronjat mund ti vendosni dhe heqni nga tabela sipas deshirès

 

Transporti

Cmimi standard i dorëzimit në Kosovë është 2 euro.

Metoda e pagesës për porositë online janë:
– pagesa me cash

Dërgesa bëhet përmes postës Express brenda 1-3 ditëve të punës nga porosia.

Shënim: në disa situata të jashtëzakonshme, porosia mund të merr kohë deri në 5 ditë pune.

Tarifa e dorëzimit jashtë Kosoves është 5 euro.

Për të gjitha informatat shtesë na dërgoni email në folebabyshop@gmail.com

Tabelë ndriçuese Led

11×5 cm 

6,00